Комплетен курс за Steinberg

Вредност: 64.000 ден

Цена со ваучер: 34.000 ден

Музичкото училиште Ентерпрајз се најде на листата на Даватели на обуки за дигитални вештини, која ја формираше Министерството за образование и наука.

http://www.mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/3344-lista-na-davateli-na-obuki-za-digitalni-veshtini-i-obuki-za-digitalni-veshtini

Дигиталниот форум на Република Северна Македонија, согласно член 8 став 1 од Уредбата со законска сила за издавање на ваучери на млади лица за обуки за дигитални вештини заради подобрување на нивната конкурентност на пазарот на трудот за време на вонредна состојба, („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 157/20) објавува

Листа на даватели на обуки за дигитални вештини и обуки за дигитални вештини

Сертифицираниот тренинг центар за Steinberg софтвер и хардвер, нуди единствена можност за комплетна обука за Steinberg Cubase, како заеднички пакет од почетен и напреден курс.

Вредноста на овој курс е 64.000 денари, но доколку имате помеѓу 18 и 29 години, можете да се стекнете со ваучер од 30.000 денари, кој ќе ви биде врачен откако ќе аплицирате за да го добиете.

Побрзајте, располагаме со само 30 слободни места за овие погодности.